Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Magyar Vöröskereszt   Keresőszolgálat   Véradó Adatbázis   Véradásszervezés   Megyei Szervezetek   Magyar Ifjúsági Vöröskereszt

Címlap Hírek, közlemények Remény tábor 2014.

Remény tábor 2014.

E-mail Nyomtatás PDF

A Magyar Vöröskereszt Országos Igazgatósága és a Dán Vöröskereszt által támogatott „Remény program” keretében a Magyar Vöröskereszt Jász- Nagykun Szolnok Megyei Szervezete az idén 4. alkalommal szervezhette meg nyári táborát- 2014.08.12-től 2014.08.16-ig-, ezúttal Tiszafüreden, a tiszafüredi kempingben.

A program azon fogyatékkal élő illetve halmozottan hátrányos helyzetű gyermekekre fókuszál, akiknek nincs más lehetőségük a nyár folyamán szabadidős és társas tevékenységekben történő részvételre. Az integrált táborokban a fogyatékkal élő és hátrányos helyzetű gyermekek együtt tölthetik el vakációjukat, és részt tudnak venni társas tevékenységekben elkötelezett önkéntesekkel együtt. A táborban a megyéből összesen 35 gyermek és 7 felnőtt vett részt. A tábor programjai voltak: közösségfejlesztő játékok tanulása, elsősegélynyújtási ismeretek elsajátítása, a poroszlói Ökocentrum meglátogatása, ahol érdekesebbnél - érdekesebb dolgokat láttak,látogatás a „Kaland-szigeten”, ahol kipróbálhatták a 300 méteres csúszó pályát és a mászó falat is.

Az 5. napon az elbúcsúzás sok táborlakónak nehezen ment, sokan elmorzsoltak egy pár könnycseppet, hiszen a tartalmas programok közben nagyon jó barátságok is kötődtek.

 

 

/A fotókat Hajnal-Papp Zoltán ifjúsági önkéntes készítette./

Ezen a linken megtalálhatóak a képek napokra lebontva:
https://drive.google.com/folderview?id=0B2cYUin5NOb1eDVGN19EbGdUb1k&usp=drive_web

Módosítás: ( 2014. szeptember 01. hétfő, 15:37 )  

 

 

http://www.veradas.hu - Adjon vért Ön is!

Közösségi oldalak