Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Magyar Vöröskereszt   Keresőszolgálat   Véradó Adatbázis   Véradásszervezés   Megyei Szervezetek   Magyar Ifjúsági Vöröskereszt

Címlap Hírek, közlemények Termékadományozás a SAMSUNG Zrt-nél

Termékadományozás a SAMSUNG Zrt-nél

E-mail Nyomtatás PDF

A magyarországi Samsung Electronics Zrt. számára fontos a társadalmi szerepvállalás. Ennek keretében 2016. január 29-én termékadományozási ünnepséget rendeztek jászfényszarui gyárukban, ahol intézmények és alapítványok képviselői Samsung termékeket vehettek át az ünnepség végén. A termékadományozó ünnepség bevezetőjében prezentációt tekinthettek meg a meghívottak, amely során megismerhették a Samsung történetét, másrészt pedig bemutatták a cég társadalmi szerepvállalását. A Samsung társadalmi szerepvállalása öt területet érint. Az oktatás és az egészségügy adja ennek 80%-át, de a környezetvédelem, a termékadományozás és a szponzoráció is fontos a cég számára.

A cég társadalmi szerepvállalását mi sem  bizonyítja jobban,mint az, hogy 2014. évben a SAMSUNG Electronics  Zrt. "Véradóbarát Munkahely"- kitüntetésben részesült. A cég vezetése hozzájárul a donorok megbecsüléséhez, elismeri karitatív tevékenységüket, ezzel támogatva a véradó mozgalmat.

A Magyar Vöröskereszt Jász- Nagykun- Szolnok Megyei Szervezete két SAMSUNG monitort vehetett át, melyeknek nagy hasznát vesszük az irodai adminisztráció során.Köszönjük.

Módosítás: ( 2016. február 08. hétfő, 17:39 )  

 

 

http://www.veradas.hu - Adjon vért Ön is!

Közösségi oldalak