Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Magyar Vöröskereszt   Keresőszolgálat   Véradó Adatbázis   Véradásszervezés   Megyei Szervezetek   Magyar Ifjúsági Vöröskereszt

Címlap Hírek, közlemények Szeretnél képzett babysitter vagy au pair lenni?

Szeretnél képzett babysitter vagy au pair lenni?

E-mail Nyomtatás PDF

 

 

ÚJ! ÚJ! Bébi szitter / au pair képzés a Vöröskereszt szervezésében

* Szeretnél képzett babysitter vagy au pair lenni?

* Szívesen dolgoznál kisgyerekekkel?

* Eszedbe jutott, hogy jó lenne hatékonyan nyelvet tanulni, és szívesen élnél egy évet külföldön au pairként?

Most mindezeket az álmokat valóra válthatod!

A Magyar Vöröskereszt Jász- Nagykun- Szolnok Megyei Szervezete szervezésében professzionális babysitter képzés indul, amit speciális, angol nyelvű, munkaerő piaci modulokkal egészít ki partnerünk az Aupairfect Nemzetközi Tanácsadó Iroda.

Képzésünkön nemcsak magyar, hanem angol nyelven is megtanulhatod, hogyan pályázz meg egy állást, hogy nyerd meg leendő munkaadódat egy állásinterjún és hogyan foglalkozz egy kisgyerekkel, hogy az mindkettőtöknek jó és hasznos időtöltés legyen.

A képzés elvégzése után ajánlást adunk rólad, valamint több nyelvű  Au pair / Babysitter bizonyítványt kapsz, amit csatolunk au pair jelentkezési anyagodhoz, amit a külföldi családok is megkapnak.

Amennyiben szívesen részt vennél egy olyan au- pair képzési programban, mely a képzés mellé külföldi és belföldi munkalehetőséget is kínál, kérjük, keress bennünket!

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. '; document.write( '' ); document.write( addy_text64488 ); document.write( '<\/a>' ); //--> Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Vagy partnerünket: www.aupairfect.hu,www.aupairfect.com

Módosítás: ( 2016. május 19. csütörtök, 10:22 )  

 

 

http://www.veradas.hu - Adjon vért Ön is!

Közösségi oldalak