Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Magyar Vöröskereszt   Keresőszolgálat   Véradó Adatbázis   Véradásszervezés   Megyei Szervezetek   Magyar Ifjúsági Vöröskereszt

Címlap Hírek, közlemények Együttműködési megállapodás a Megyei Büntetés-végrehajtási Intézettel

Együttműködési megállapodás a Megyei Büntetés-végrehajtási Intézettel

E-mail Nyomtatás PDF

Együttműködési megállapodást kötött 2016. szeptember 30-án a Magyar Vöröskereszt Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szervezete és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet. Az együttműködés aláírásakor jelen volt Kardos István Tamás főigazgató, a Magyar Vöröskereszt Országos Igazgatóságának vezetője is. A megállapodást Juhász Éva igazgató és Tóth Gábor bv. ezredes, bv. tanácsos, intézetparancsnok írta alá.

A megállapodás célja, egyebek mellett az, hogy a szervezetek egymás alaptevékenységét jobban megismerjék, a megyei szervezet a büntetés-végrehajtási intézet munkatársai körében önkéntes felajánlás alapján véradásokat szervez majd, illetve tájékoztatásokat és előadásokat tart. Továbbá támogatja a szabadult elítéltek és családjuk egészségügyi és szociális helyzetük javítását, míg a büntetés-végrehajtás elősegíti, hogy a megyei szervezet részére a fogvatartottak foglalkoztatás keretében jóvátételi programokat valósítsanak meg.

 

Az együttműködés aláírása után a Vöröskereszt munkatársai megtekintették az intézetet, lehetőségük volt betekinteni az intézet egészségügyi rendelőjébe, a fogvatartotti zárkákba és az intézet egyéb területeire.

Módosítás: ( 2016. október 17. hétfő, 12:48 )  

 

 

http://www.veradas.hu - Adjon vért Ön is!

Közösségi oldalak