Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Magyar Vöröskereszt   Keresőszolgálat   Véradó Adatbázis   Véradásszervezés   Megyei Szervezetek   Magyar Ifjúsági Vöröskereszt

Címlap Véradásszervezés Hírek Véradó Baráti Társaság Verseny

Véradó Baráti Társaság Verseny

E-mail Nyomtatás PDF

A Magyar Vöröskereszt Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szervezete idén először hirdeti meg „VÉRADÓ BARÁTI TÁRSASÁG” versenyét. A verseny lehetőséget kíván biztosítani baráti társaságok és közösségek számára arra, hogy csapatként vegyenek részt véradó eseményeken. A 2014. június – szeptemberi időszakban Szolnok városában a nyilvános véradásokon az előregisztrált csapatok donációit nyomon követjük és a legtöbbször sikeresen vért adó csapatokat jutalomban részesítjük.

Verseny célja: A véradás népszerűsítse a véradás fontosságát és a már vért adók/rendszeres donorok motiválják a környezetükben élő családtagokat, barátokat, ismerősöket, munkatársakat az önzetlen segítségnyújtás ezen formájára.

Verseny menete: Versenyre történő nevezés a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Vöröskereszt irodájában (Mária u. 38.) SZEMÉLYESEN , kitöltött jelentkezési lapon. A sikeres véradóeseményt a véradást követő héten, vöröskeresztes kollégának jelezni szükséges .

A verseny utolsó véradóeseményét követően kerül összesítésre a véradások száma és így alakul ki a végleges rangsor. Ennek hivatalos bizonylata: a véradó igazolvány és a OVSZ donorlista.

Kik nevezhetnek: A versenyre maximum 20 fős csapatok nevezhetnek (természetesen kisebb létszámban is fogadjuk a csapatokat .)Versenyen való indulás feltétele a hiánytalanul kitöltött jelentkezési lap határidőre történő megküldése. A véradás szabályai szerint ezen időszak alatt egy csapattag maximum két alkalommal tud vért adni!

Versenybe számító véradások helyszíne:

Szolnok Városban rendezett nyilvános véradások: PLAZA, OVSZ

Beszámított véradások:

PLAZA: 2014. június 11. (szerda) , 2014. június 27. (péntek), 2014. július 09. (szerda), 2014. július 25. (péntek), 2014. augusztus 13. (szerda), 2014.augusztus 29. (péntek), 2014.szeptember 10. (szerda), 2014.szeptember 26.(péntek)

OVSZ-ben : 2014. június 11. (szerda) -2014. szeptember 26. (péntek) közötti időszakban

Verseny fődíja: A legtöbb véradást igazolt vért adó csapat egy vacsorát nyer!!

Eredményhirdetés: 2014. október 02.

Jelentkezési lap megküldésének határideje: 2014. június 11. (szerda)

Jelentkezési lapot személyesen, vagy scannelve kérjük:
Magyar Vöröskereszt Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szervezet ( 5000 Szolnok, Mária u. 38.) Tel: 56/513-139

e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

e-mail esetén tárgyként jelöljék: „ VÉRADÓ BARÁTI TÁRSASÁG”

További kérések, kérdések kapcsán keresse szervező kollégánkat a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Jelentkezési lap letöltése: ITT

Módosítás: ( 2014. június 25. szerda, 16:04 )  

 

 

http://www.veradas.hu - Adjon vért Ön is!

Közösségi oldalak